Ratapihan auto

Yritys

Esittelymme

Me pidämme autostasi hyvää huolta, koska autosi on sen arvoinen

Autohuoltopalveluihin erikoistuneiden yritysten työkaluvalikoimassa ruuvimeisselin ja hylsysarjan merkitys on vähentynyt samalla kuin tietokoneen merkitys on lisääntynyt. Ratapihan auto yrityksenä on hyväksynyt tämän kehityksen ja haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti.

Yrityksen palvelut ja osaaminen muuttuvat autojen ja asiakkaiden tarpeiden kehittymisen myötä. Tällä hetkellä tarjoamme huolto- ja korjauspalvelun lisäksi dieselkorjauksia, tehonlisäyksiä ja ohjelmapäivityksiä, lisälämmittimien asennuksia ja korjauksia, rengasmyynti-, rengashotelli– ja sijaisautopalvelua ja paljon muuta sellaista, joka tekee autoilustasi miellyttävämpää.

Erikoistunut mutta silti monitaitoinen henkilökunta

Vaikka tekniikka ja oikeat työkalut ja puitteet ovat alallamme tärkeitä, tärkein laadun tae on osaava, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstä. Yrityksemme henkilöstö koostuu moni osaajista mutta jokaisella meillä on kuitenkin oma roolimme ja osaamisalueemme. Yksi meistä on erikoistunut dieseltöihin sekä ajoneuvojen tietotekniikkaan, toinen meistä hallitsee erityisesti autosähkötyöt ja me kaikki hallitsemme autojen huolto- ja korjaustyöt.

Tervetuloa Ratapihan autoon. Pidämme sinusta ja autostasi erityisen hyvää huolta. Koska sinä ja autosi ovat sen arvoisia.

Turvallisia kilometrejä

Teitä palvelee - Juha
Juha Liljeqvist
yrittäjä

e-sertifikaatti2

valtuutettu-bosch-bis-korjaamo-ratapihan-auto-kotka

Autofit

Yhteistyössä Ratapihanauton kanssa

AUTOFIT

Atoy on tuonut Suomeen eurooppalaisen Autofit-huoltokorjaamoketjun. Parikymmentä ensimmäistä Autofit-korjaamoa saivat Autofit-ulkoasun jo alkukesästä 2004.
Autofit-huoltokorjaamoketjun taustaorganisaationa toimii Temot International, joka muodostuu 44 johtavasta varaosatukkurista 47 maassa ja 4 eri maanosassa ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 7 miljardia euroa

Atoy on ollut Temot Internationalin osakas vuodesta 1996. Temot Internationalin kautta Autofit-korjaamoilla on myös alan johtavien varaosavalmistajien tuki

Autofit on eurooppalainen huoltokorjaamoketju, joka toimii mm. Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Unkarissa ja Suomessa. Ketjuun kuuluu yhteensä jo yli 2000 korjaamoa.

autofit

autofit